PayPal CEO: Vores platform vil ‚væsentligt styrke nytteværdien af ​​kryptovalutaer‘

PayPals nye kryptotjenester vil strømline forretningsoptagelse af digitale aktiver, siger administrerende direktør Dan Schulman.

PayPals administrerende direktør mener, at kryptovalutaer er på randen af ​​almindelig adoption, da flere virksomheder og forbrugere strømmer til „digitale betalinger og digitale former for valuta.“

I et interview med CNBC sagde PayPal-direktør Dan Schulman , at COVID-19-pandemien har fremskyndet overgangen til digitale betalingsformer. Bitcoin Trader ønsker at være i spidsen for den igangværende digitale transformation.

Schulman sagde, at „brugen af ​​kontanter er faldet kraftigt“ midt i pandemien og tilføjede, at „40 til 70% af forbrugerne ikke længere ønsker at håndtere kontanter.“

PayPal gør det ikke kun lettere for folk at købe og holde kryptokurver; tjenesten integreres med eksisterende handelsbetalingsplatforme, så virksomheder kan acceptere digitale betalingsformer.

PayPal-direktøren sagde:

”En af de ting, vi tillod, er ikke bare at gøre det let at købe, sælge og holde kryptokurver, men meget vigtigt, tidligt næste år, vil vi tillade kryptokurver at være en finansieringskilde for enhver transaktion, der sker på alle 28 millioner af vores købmænd. Og det vil styrke nytteværdien af ​​kryptokurver betydeligt. ”

PayPal konsulterede med globale tilsynsmyndigheder og centralbanker inden lancering af sin kryptotjeneste. Schulman sagde, at det kun er et spørgsmål om tid, før disse monetære myndigheder frigiver deres egne centralbankens digitale valutaer eller CBDC’er:

”Det handler ikke om, hvornår og hvordan og hvordan vi begynder at se flere og flere centralbanker udstede former for digitale valutaer. Jeg tror, ​​du får mere og mere nytte med kryptokurrency. ”

PayPal lancerede sine crypto trading-tjenester i USA tidligere på denne måned, kun få uger efter først at have annonceret det nye initiativ. Tjenesterne vil blive rullet ud globalt tidligt næste år.

Den globale betalingshandler, der har over 300 millioner aktive brugere, har købt Bitcoin ( BTC ) og andre kryptokurver i et hurtigt tempo. Som Cointelegraph for nylig rapporterede, har PayPal købt næsten 70% af al den nye Bitcoin i omløb. Udbudsmangel er nævnt som en væsentlig årsag til Bitcoins hurtige påskønnelse i løbet af den sidste måned.

Nogle af Bitcoins mest ivrige modstandere hævder, at den digitale valuta mangler iboende værdi. Til det sagde Schulman:

„Alle former for penge er baseret på tillid og faste værdier, der kommer fra den tillid.“