Chainlink-tokenpris brænder, bryder kortvarigt ind i top ti efter markedskapacitet

Prisen på Link, det oprindelige token for Chainlink-netværket, steg i løbet af 48 timer og fik 40% i denne periode. Denne rally så symbolet kortvarigt bryde ind i kryptokapitalisationens top ti.

I skrivende stund havde token LINK en markedsværdi på næsten $ 2,6 mia. Let at slå EOS, hvis kapitalisering var $ 2,4 mia

Token, der havde sin notering i september 2017, begyndte at handle på knap 0,20 dollar. Det handles i øjeblikket til lige over $ 7,3, og dette repræsenterer et mere end 4700% afkast på investeringen (ROI) til dato for skodder, der købte token ved notering.

I skrivende stund handlede tokenens 24-timers værdi på over $ 1,5 milliarder, den femte højeste i perioden, ifølge data fra markedene.Bitcoin.com .

Hvaler viser efter sigende en stigende appetit på et symbol, der udviser de rigtige ”fundamentals”. Hvalalarmer mandag viser bevægelse af betydelige mængder token mellem tegnebøger og forskellige børser.

Chainlink har set store teknologiselskaber tilslutte sig netværket i det, der ses som en godkendelse.

Kritikere som Messaris Ryan Selkis har imidlertid hånet hån over Chainlinks grundlæggende faktorer og hævder, at de er misforstået.

En rapport fra U.Today citerer ham og siger følgende:

Chainlink er et bevis på, at ingen ved, hvad de taler om, og crypto ‚fundamentals‘ er dybest set makrostemning, alkymi og dyrehold.

Chainlink er et decentraliseret oracle-netværk og har til formål at forbinde smarte kontrakter med data fra den virkelige verden. Da blockchains ikke kan få adgang til data uden for deres netværk, er orakler nødvendige for at fungere som datafeeds i smarte kontrakter.

Chainlinks orakler er forbundet til Ethereum-netværket, og de leverer eksterne data som f.eks. Temperatur eller vejr. De eksterne data udløser smarte kontraktudførelser efter opfyldelse af foruddefinerede betingelser.

Chainlink-netværket bruger et omdømmesystem, nodeudbydere, der har en stor mængde Link, kan belønnes med større kontrakter. De, der ikke leverer nøjagtige oplysninger, vil se et fradrag af symboler.